УВАГА! Весняні канікули!

2021-03-25

ШАНОВНІ БАТЬКИ!!!

В період з 27 березня по 4 квітня у Ваших дітей будуть тривати весняні канікули.

/Files/images/002.png

Адміністрація Довжківського НВК доводить до Вашого відома вимоги щодо контролю за дотриманням правил поведінки неповнолітніх дітей із боку батьків, а саме:

- обмеження перебування дітей у вечірній та нічний час у місцях масового відпочинку та закладах дозвілля у весняно-літній період у будні дні до 21.00, у вихідні та святкові дні до - 22.00:

- недопущення вживання дітьми алкогольних, токсичних, хімічних та наркотичних речовин;

- обмеження контактів із малознайомими людьми;

- недопущення випадків скоєння неповнолітніми злочинів та правопорушень.

Пам’ятайте, що Ви несете відповідальність за життя і здоров’я Вашої дитини у вихідні дні, позаурочний та канікулярний час! Невиконання батьками або особами, що їх замінюють обов’язків щодо виховання дітей тягне за собою адміністративну відповідальність згідно із ст. 84 Кодексу Законів України про адміністративні правопорушення, батьки зобов’язані стежити за зовнішнім виглядом дитини.

Просимо Вас ознайомитися з пам'яткою на період весняних канікул.

ПАМ’ЯТКА

для учнів та батьків на весняні канікули.

Вже незабаром розпочнуться весняні канікули і, нажаль в цей період збільшується кількість нещасних випадків через небезпечне поводження з вогнем, з газом, пустощі дітей з сірниками, порушення правил експлуатації електричних приладів та поводження з піротехнічними та вибухонебезпечними предметами.

Діти не завжди відчувають небезпеку, а тому часто стають жертвами незнання елементарних правил безпечної поведінки - першопричини сумних та трагічних наслідків.

З метою попередження нещасних випадків, травматизму серед дітей, пропонуємо ознайомитись із правилами техніки безпеки під час весняних канікул.

1. Постійно дотримуйся правил дорожнього руху. Ніколи не порушуй їх, це небезпечно для життя. Переходь вулицю тільки у відведених місцях. Не влаштовуй ігри на проїжджій частині вулиці.

2. Не грайся сірниками та іншими легкозаймистими предметами. Будь обережний з газом. Не вмикай його без дозволу батьків та без потреби.

3. Не чіпай невідомі тобі предмети. При виявленні вибухонебезпечних предметів, повідом дорослих.

4. Будь обережний з електроприладами. Не вмикай їх без дорослих. Не торкайся оголених проводів. Виходячи з дому, перевіряй, щоб усі електропобутові прилади були відключені.

5. Будь обережним біля водоймищ, не влаштовуй ігри поблизу води.

6. Виконуй правила протипожежної безпеки. Не грай з вогнем. Не розпалюй багаття.

7. Не чіпай бездомних кішок та собак. Спілкування з ними призводить до нещасних випадків.

ШАНОВНІ БАТЬКИ!

1. Не залишайте дітей без догляду. Знайте, де і з ким бувають Ваші діти, чим вони займаються.

2. Випускаючи дитину на прогулянку, нагадуйте їй про правила дорожнього руху, про правила поведінки в громадських місцях.

3. Постійно нагадуйте про правила власної безпеки.

Шановні батьки, дбайте про здоров’я та життя Вашої дитини!

Бажаємо гарних та безпечних канікул.
Кiлькiсть переглядiв: 126

Коментарi